Ljubavni hrosokop 23.2.2012

Pred vama je lijepo ljubavno razdoblje. 4.10. Venera ulazi u vaš znak i možete očekivati povećanje prilika za ljubav i druženja. Vjerojatno ćete se i proljepšati, te zračiti. Gotovo je sigurno da će osobe suprotnog spola na vas obraćati pažnju više nego inače. Ako ste još sami, dotjerajte se i izlazite van.Saznajte više u astro&tarot centru: Vaga – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor.

Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. oktobra.

Imponuje Vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom.

LAV U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.

Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom i Ovnom. Ljubavni horoskop

Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. oktobra.

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo.

Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima.

Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s